Una altra: l’èxit de Marta Rojals

L'altra Marta Rojals

Font: pàgina de Facebook de la novel·la

Marc Montull (@fujicolor19) – Edicions La Magrana piulava fa uns dies que L’altra, la nova novel·la de Marta Rojals, ja és el llibre més venut en ficció catalana a Abacus. El mateix passa en les llistes de La Central, on ocupa la segona posició de ventes.

I és que L’altra n’ha tingut prou amb poc més d’una setmana a les llibreries per a ser tot un èxit, repetint el que ja va arribar del boca-orella el 2011 amb Primavera, estiu, etcètera. La de la Palma d’Ebre es confirma com una de les veus en català més potents, malgrat que ella mateixa es descrigui a Twitter com a “arquitecta amb aficions”.

A L’altra Rojals abandona l’ambient rural de “Primavera, estiu, etcètera” pels carrers d’una Barcelona actual i per tant en crisi (la novel·la va sorgir, de fet, d’un article publicat a Vilaweb sobre el tema). Però el fil conductor de tot plegat és l’Anna-Annona-Nona: “supervivent d’ella mateixa”, una altra, un pou de secrets entre la vida digital i la domèstica, que comparteix amb el Manel-Nel, el seu contrapunt necessari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s